Visning av tävlingsbana

Hej,

Vad roligt att ni är så många nya läsare här på bloggen! Det kanske är dags för en Q&A här snart där ni får ställa era frågor.

Det är tävlingsvecka för vår del och på söndag åker vi till Strömsholm för att rida en St Georges, det blir vår 4e start i den klassen och vi är fortfarande gröna på den här nivån. Men om vi lyckas hålla oss på mattan och undviker missar kan det bli riktigt bra. Det var ca 6 veckor sedan vår senaste start och det är bra för oss att komma ut i hetluften igen. Som en extra förberedelse har vi bokat in oss på en träningstid imorgon kväll för att visa och känna lite på banan innan start. Det är en speciell atmosfär runt hela tävlingsplatsen och därför känns det skönt att vi förhoppningsvis kommer att kunna avdramatisera det imorgon.

Akilles gjorde en riktigt bra träning igår när vi tränade för Emelie. Han var framme för skänkeln och uppe i formen, precis så som jag vill ha honom. Vi la fokus på lösgjordhet och avslutade med lite rörelser så som piruetter, byten och skutor. Det känns alltid skönt att ha en bra känsla i ryggen såhär dagarna innan start. Nu ska vi se till att behålla den ☺️

Vi blev 2a i senaste starten🥰

Kommentera