Vi ska fotas för…

Hej!

Imorgon händer det något roligt som jag har hintat om på min instagram. Vi ska nämligen fotas för Back on track igen!! Denna gång åker både jag och hästarna med vilket ska bli superkul. Akilles är ju en riktig showare när det kommer till fotograferingar under ridning så jag hoppas att bilderna blir fina. Både Akilles och Pixi ska fotas inför nya kollektioner som släpps om några veckor på back on track´s hemsida. Det känns även tryggt att jobba för ett sådant etablerat och välkänt varumärke som tar fram produkter som inte bara är snygga utan fyller en viktig funktion. Håller ni utkik på deras instagram/Facebook kommer ni även att få se mig bära ett annat välkänt svenskt märke.

Mamma hänger med oss imorgon så jag ska se till att ni får lite behind the scenes under dagen! Ikväll väntar med andra ord både putsning utav utrustning och bad utav hästarna. Tidigare i höstas frontade jag och Linnea deras nya kollektion utav ridbyxor som fick mycket spridning, och därför är jag extra tacksam att jag nu får ännu en chans att synas tillsammans med dem. Tack Back on Track!

En annan rolig grej jag tänkte berätta för er är att jag några torsdagar framöver kommer att ha en Throwback Thursday här på bloggen, där jag visar upp specifika minnen som har hänt oss under åren. Det kan vara en tävling eller något annat minne som jag vill dela med mig utav, känns det som ett roligt inslag? Då får ni lära känna mig och hästarna ännu mer på djupet.

Jag kan även avslöja att fantastiska skaparen utav Mediahouse By RF, självaste Rebecka, kommer att skriva ett gästinlägg här på bloggen som ni inte vill missa! Om jag säger samarbeten och pengar, blir ni nyfikna då?

Vi hörs mer imorgon och håll er uppdaterade på min instagram om ni vill se bilder ifrån fotograferingen😊

Förra kampanjfotograferingen i studiomiljö!

2 Kommentarer

  1. Rebecka den 21 januari 2021 kl 13:23

    Men åh, gullis! Stort lycka till på fotograferingen ❤️

  2. Ebba kvist den 21 januari 2021 kl 14:43

    Men åå va roligt! Lycka till med back on track! Bästa produkterna! 😍

Kommentera