Veckoplanering

Jag har precis kommit hem ifrån en lugn kväll i stallet. Hästarna fick sig en välförtjänt vilodag idag och fick bli ordentligt ryktade och ompysslade. Pixi fick sig en rakning idag, hon behövde bli av med lite mer päls nu när det ska bli såpass varmt.

Veckoplaneringen ser ut som sådan:

Måndag: vilodag

Tisdag: lösgörande pass inför onsdagens dressyrträning

Onsdag: Dressyrträning

Torsdag: Promenad och sedan iväg till equiterapeft

Fredag: aktiv vilodag

Lördag: aktiv vilodag

Söndag: uteritt

Som ni ser har Akilles en ganska lugn vecka framför sig då han ska åka till Malin och få lite massage + laser på torsdag. Han kommer att få aktiva vilodagar på fredag och lördag för att kroppen ska återhämta sig. Han har gått på duktigt nu under en veckas tid så lite lugnare dagar gör honom gott. Igår hoppade vi vilket var superkul! Det blev studs och en linje där vi kunde variera och rida på olika antal galoppsprång mellan hinderna.

Vad har ni för veckoplanering? Utöver Akilles schema så ska jag även hinna med minst 3 pass på gymmet. Är ni sugna på ett gästinlägg imorgon ifrån ingen mindre än Emma Jessen? Emma är en stor influenser inom hästvärlden och nu ska ni få ta del utav hennes resa om hur hennes sociala medier växte sig stora. Det blir inspirerande läsning!

Pixis björnpäls som hon nu har börjat fälla lite smått.

Kommentera