Varma dagar!

Hej,

Kul och se att ni fortfarande Ă€r mĂ„nga som klickar in hĂ€r varje dag trots bloggens dĂ„liga uppdatering! Hojta till vad ni vill lĂ€sa om sĂ„ ska jag fixa det det 😊

Sen vi hördes sist har vi haft en hel del varma dagar, förvisso nĂ„gra kalla dagar med… men temperaturen har stundtals legat uppemot 34 grader. Svettigt! Dessa varma dagar har hĂ€starna fĂ„tt komma in under dagen för att sedan gĂ„ ute lĂ€nge pĂ„ kvĂ€llen istĂ€llet nĂ€r den tryckande vĂ€rmen har avtagit. Mina hĂ€star fĂ„r Ă€ven extra mash med tillsatt salt/elektrolyter under sommaren för att hĂ„lla kroppen stabil, det Ă€r minst lika viktigt som att vi ryttare ocksĂ„ behöver fĂ„ i oss vĂ€tska under dessa varma dagar. Hur gör ni nĂ€r vĂ€rmen Ă€r som vĂ€rst, gĂ„r era hĂ€star ocksĂ„ in nĂ„gra timmar mitt pĂ„ dagen?

I skrivande stund publiceras startlistor inför kommande meeting nÀsta helg. Vi Äker Äterigen till Falun, som numera har blivit en favorittÀvlingsplats. Stallen som hÀstarna vistas i Àr otroligt fina, tÀvlingsbanorna lika sÄ. Och om ni bara visste vilka fina skrittvÀgar det finns i omrÄdet med bÄde skogsstigar och en sjö!! Vi Äker till Falun med mÄlet att Äterigen leverera stabila rundor, jag önskar att vi kan fÄ till ridbarheten inne pÄ banan samt behÄlla lugnet. TÀnk att det bara var ett Är sedan vi debuterade St Georges pÄ precis samma tÀvlingsplats, det kÀnns roligt att komma tillbaka och se vad vi har utvecklat sedan sist.

Hoppas ni har haft en hĂ€rlig sommar hittills ☀

Bild frÄn tÀvlingen i Falun 2021

Kommentera