Välkomna alla nya läsare

Hej,

Det har tillkommit en hel del nya läsare på sistone, kul! Varmt välkomna hit 😊

Ni kanske undrar mer om vem jag och vilka mina hästar är? Jag tänkte därför att vi kunde ha en frågestund där jag svara på några utav era frågor nu i veckan. Ni kan ställa eventuella frågor här i en kommentar eller på min instagram där jag lägger ut en frågestory. Det har hänt en del saker sedan jag startade upp bloggen i december 2020 och det kan vara svårt att hänga med på alla förändringar som sker.

Nu i veckan kommer ni även att få ta del utav ett specifikt inlägg som är skrivet utav Hanna på St Hippolyt, inlägget bjuder på spännande och lärorik läsning, håll utkik här på bloggen.

Här kommer lite frågor som ni tidigare har ställt om mig och hästarna:

Vad heter dina hästar? Akilles är min bruna dressyrhäst och Pixi är min svarta minishettis.

Ålder? Jag är 23 år, Akilles är 17år och Pixi är 21 år.

Tävlar du? Ja, jag har tävlat upp till MSV A i dressyr och red de hösta ponnyklasserna med min gamla c-ponny.

Mål inför framtiden? Såklart att vi alla ska hålla oss hela och friska, i övrigt tränar jag och Akilles mot U25 i dressyr. Därefter får vi se hur långt vi tar oss. Målet med Pixi är att hon ska leva ett så bra och varierat liv som möjligt.

Vart bor du? Jag bor i Uppsala och hästarna bor i Vänge.

Studerar eller jobbar du? Jag arbetar som bostadsförmedlare hos Uppsala Bostadsförmedling och trivs jättebra, sedan jobbar jag numera också med bloggen/sociala medier.

Kommentera