Välkommen till Ryttarsnack

Hej och välkommen till Ryttarsnack!

Jag, Emma, har tillsammans med Media House By RF fått äran och möjligheten att starta upp denna helt unika blogg. Ryttarsnack är inte en helt vanlig blogg, utan här kommer ni dels att få hänga med mig i mitt vardagliga liv med hästarna men ni kommer också att kunna läsa om Ridsportens första influencers, porträtt utav framgångsrika personer inom ridsporten, läsarnas personliga hyllningar samt mycket mer.

Vi vill skapa en trygg och innehållsrik plattform för er läsare att följa. Här ska du känna dig välkommen och inkluderad i såväl personliga texter som debattinlägg.

Vem är jag? Mitt namn är Emma Sjölund och jag är en helt vanlig tjej som älskar livet med hästar. Jag är 22 år och arbetar dagligen som bostadsförmedlare i Uppsala samt extra som löneadministratör hos ett annat företag inom matbranchen. Som ni kanske förstår har jag stundtals många bollar i luften, inte nog med det hänger jag dagligen i stallet med min läromästare Akilles och minishettis Pixi. Akilles och jag har känt varandra i ca 2 år och han är min första egna storhäst, innan dess har jag ridit ponny och har bland annat startat SM och deltagit i elitserien flera år i rad.

Till vardags rider jag och Akilles mycket blandad ridning så som markarbete, uteritter och barbackaturer. Men våran största passion ligger i dressyrarbetet. Tillsammans har vi nu ridit upp emot MSV A och har som långsiktigt mål att starta U25-klasserna. Vi tränar regelbundet för tränare och coach Helena Reje, Helena har tagit fram sidor utav oss som ekipage jag inte visste fanns. Det är tur att det finns ryttare och tränare som har mer erfarenhet och kan guida oss genom de svårare momenten.

Innan mitt första inlägg blir alldeles för långt får jag passa på att önska er läsare en fortsatt fin dag. Jag hoppas att ni vill följa med på min och MediaHouse By RF’s resa tillsammans!

På återseende,

Emma

Kommentera