Vaccinering

Igår fick jag hastiga besked om att det fanns tid för mig att få min första spruta vaccin. Jag fick ställa in dressyrträningen och åka och ta sprutan istället, nu får vi hoppas att vaccinet gör sitt så att vi kan börja leva mer normalt igen.

Igår passade jag och Akilles på att rida ut en sväng när det bara var 18 grader och myggfritt. I tisdags red jag med flugtäcke och flughuva men ändå blev vi uppätna. Pixi skötte sig som en prinsessa igår på travturen med vagnen. Hon hade det lite ledigt förra veckan när hon sov ute om nätterna, det tog hårt på lilltjejen som la sig ner för att sova i boxen så fort hon kom in. Men nu är hon tillbaka på banan igen för att hålla den allra värsta gräsmagen borta. Hon har hittills i år klarat sig fint kroppsligt, mycket bättre än förra året när hon gick på lösdrift = för mycket gräs.

Idag fick jag hjälp med att rida Akilles. Snälla mamma hoppade upp och red ett lösgörande pass i ridhuset, båda två var väldigt duktiga! Det är toppen för mig att se honom från marken då och då. Brukar ni också låta andra rida era hästar ibland?

Bra uppstyrt med vaccineringen, nu väntar jag på dos 2.

Kommentera