Utveckligen går framåt

Hej,

Torsdag och det närmar sig slutet av veckan. Efter några dagar av extremt kallt väder är vi nu glada för några enstaka minusgrader, allt blir genast lite lättare då.

Jag skrev igår att ni skulle få veta hur det gick på dressyrträningen, det var våran första träning på flera veckor och Akilles skötte sig fint. Vi står verkligen och trampar på den översta tröskeln just nu och jag kan knappt bärga mig tills vi har tagit oss över den, vi är sååå nära den där efterlängtade känslan av eftergift och lösgjordhet genom hela kroppen men det är fortfarande lite styrka och teknik som saknas. Igår kom jag åt Akilles väldigt väl och det visar han direkt genom att krypa in i sitt introvert-skal och gömmer sig där när det blir jobbigt. Det gäller för mig att locka ut honom därifrån för att vi ska kunna göra ett bra pass!

Akilles har verkligen visat sin utvecklingspotential och vilja att jobba den senaste tiden, och det ska jag som ryttare ta vara på😄

Utöver det så längtar jag till helgen när det är dags för att köpa julgran, men också efter söndagens julbrunch. Har ni något mysigt inplanerat på 3dje advent?

Kommentera