Uteritt på schemat

Godmorgon på er!

Idag ska jag och mamma ge oss ut på en uteritt med Akilles och våran stallkompis häst Juppe. Juppe är en travare som nu skolas om till ridhäst, supercoolt att följa hans resa hos Linnea som nu har tävlat både dressyr och hoppning med honom efter bara 1 år tillsammans.

Det blir en lugn ritt för oss idag innehållande både grusväg, asfalt och gräs. Hoppas att snöstyltorna håller sig borta denna gång. Därefter ska vi se om vi kan få till lite tolkning bakom Pixi! Vi kommer att få plocka ihop lite delar som tillslut blir en tolkningssele då hon är alldeles för liten för de vanliga man kan köpa.

Tänk på reflexer när ni är ute med hästarna under mörkare tider, det kan rädda liv! Både reflexer på hästen och dig själv. Vi brukar alltid ha reflexer på hästarnas ben, ländtäcke med reflex, reflexväst och pannlampa. Hur mycket reflexer brukar ni ha när mörkret faller sig på? Känner ni er tryggare med eller utan reflexer?

Ikväll blir det storstädning utav lägenheten och tacos till middag! Skriv gärna tips i kommentarerna vad ni vill läsa mer om här på bloggen, jag är fortfarande nybörjare på det här😊

Kommentera