Undersökning på instagram

Hej,

Jag kommer inom kort att presentera ett gäng nya inlägg för er i samarbete med St Hippolyt. Vi ska nämligen få prova några tillskott som jag har varit intresserad av en längre tid, ni ska få följa med på hela resan och läsa om mina förväntningar på produkten och även få se och läsa om slutresultatet. Men för att inläggen ska kunna följa en röd tråd behöver jag eran hjälp, skriv i en kommentar här på bloggen eller svara på mina storys på instagram som handlar om tillskott.

– Ger du din häst tillskott i dagsläget?

– Om ”Ja”, vilket märke på tillskotten ger du hästen? Om ”nej”, varför vill du inte ge hästen några tillskott?

– Har du någon gång provat ett dyrt tillskott som inte har levt upp till förväntningarna?

– Tycker du att det är viktigt att kraftfodret och tillskotten är utav samma märke?

– Brukar du läsa tillskottets innehållsförteckning?

– Är det viktigt för dig att kända ryttare använder och tipsar om tillskottet?

Jag själv har både bra och dåliga erfarenheter utav olika tillskott. Jag gillar när det är så naturligt som möjligt och tycker personligen att det är viktigt att veta vad det är man stoppar i hästen. Jag skulle aldrig ge mina hästar ett tillskott som inte är nödvändigt. Tillskott är ofta dyra och kvaliteten samt resultatet känns därför mycket viktigt. Under resans gång kommer ni även att få ta del utav ett inlägg ifrån medarbetare hos St Hippolyt och ni kommer att få hänga med mig en eftermiddag och se hur en foderrådgivning går till!

En bil kommer lastad med… St Hippolyt 😎

Kommentera