Två år senare

Om ungefär en vecka har det gått hela 2 år sedan jag och Akilles gjorde vår första start tillsammans någonsin. Jag hade aldrig tävlat på storhäst förut och vi skulle rida en MSV C, det motsvarar ungefär FEI-klasser för ponny och jag var mer nervös för hur vi skulle sköta oss på banan än själva programmet. Men som den gentleman Akilles är lotsade han mig runt programmet utan några stora missar och vi blev andraplacerade på ca 71%!

Det är roligt att se tillbaka hur mycket vi har utvecklats på den här tiden. Nu siktar vi mot ännu högre klasser och än har vi många år kvar tillsammans. Undra vart vi kommer att vara om ytterligare 2 år. Förhoppningsvis rider vi både piaff och passage på tävlingsbanan.

För två år sedan hade vi 3 hästar i stallet..Akilles, Pixi och Gulliver. Då hade jag fullt upp med att jobba och motionera 2 dressyrhästar varje dag. Saker förändras hela tiden och jag hoppas att ni som läser bloggen redan nu vill följa med på våran resa framöver.

Kommentera