Tips – podcast

Hej,

Jag vet att jag i början av bloggtiden skrev ett inlägg och tipsade er om några av mina favoritkonton på Instagram. Jag tänkte göra en repris på detta inlägg men denna gång tipsa er om några poddar jag uppskattar att lyssna på varje vecka. Skriv gärna en kommentar om jag har missat någon hästpodd som ni lyssnar på!!

Tips på poddar (inkl deras poddbeskrivning):

Systrarna Elfstrand – Systrarna Elfstrands hästpodd är podden för dig som älskar hästar! I den här podden kommer Emma & Anna på ett både lättsamt och seriöst sätt att prata om aktuella diskussionsämnen inom ridsporten samt vardagen med häst.

Något i hästväg – Det här är Något i Hästväg med Nina Rademaekers och Vanessa Falk! Podden där vi pratar om allt från ridning, skötsel och bästa utrustningen till känslor, kärleken och utmaningarna som hästlivet bjuder på.

Avsuttet med Elsa & Johanna – Samtal två hästnördar emellan. Här pratar vi utan filter om egna upplevelser och tankar kring allt i från hästhoppning till privatliv.

Equipodden– Equipodden är en hästpodd i intervjuform där intressanta hästar från hela hästnäringen bjuds in och intervjuas

Ridklubben med Gry och Rebecca – Ridklubben är en intervjupodd i ledning av Gry Forssell och Rebecca Lagin där hästen verkligen står i fokus. Träffa de största namnen inom ridsporten här i en unik podcast för den passionerade hästentusiasten.

Kommentera