Tekniska strul

Det verkar ha varit lite tekniska strul här på bloggen den senaste dagen, mina skriva inlägg laddas inte upp som de ska. Eller rättare sagt, de syns inte för er läsare. Jag hoppas att ni kan se det här inlägget, om inte får ni väldigt mycket läsning på samma gång sen 😊

Jag fick ett par väldigt fina free jumps stigbyglar till min hoppsadel i födelsedagspresent som jag se fram emot att rida i imorgon. Har aldrig haft några så sportiga som dessa tidigare, det ska även bli intressant att rida i den breda fotplattan och se om jag känner någon skillnad. Jag tycker att det är lite läskigt att rida ut eller hoppa med mina andra stigbyglar som inte har någon säkerhetsfunktion så det här passar mig perfekt. De matchar även sadeln väldigt fint 😄 Nu kommer Akilles att se ut som en riktig hopphäst i sin outfit.

Jag ska även visa er Akilles nya fina fleecetäcke ifrån Back on Track imorgon, för er som vill ha ett eget finns det på rabatt nu under helgen, så skynda att fynda om ni vill ha ett likadant!

I veckan ska vi börja förbereda oss ordentligt inför lördagens programträning och på onsdag bär det iväg på dressyrträning igen.

Hoppas ni får en trevlig lördagskväll!

Kommentera