Tävling i sikte

Hej!

Inte nu till helgen, men helgen efter det har vi äntligen tävling i sikte igen! Planen är att vi åker till Surahammar och rider St Georges både lördag och söndag. Vi har hittat en hel del nya knappar det senaste och hoppas att vi kan genomföra ett par stabila rundor under tävlingshelgen. Gissa om jag blev tävlingssugen nu när det har varit Strömsholsdagarna och Instagram är fullproppad med tävlingsfilmer framför slottet. Tyvärr var jag inte på plats i år men hoppas att alla ni som var där har njutit av bra väder och fina hästar.

Idag tänkte jag att vi skulle rida ett lösgörande dressyrpass ute på fältet och även ta en skrittur i skogen, jag brukar väldigt ofta försöka att skritta fram eller av ute i skogen såhär års, det gör mycket för kroppen att lyfta lite extra på hovarna och även för psyket att komma bort ifrån ridbanan. Igår var vi ute och promenerade 35 minuter på hårt underlag. Variation är en huvudnyckel till en frisk, glad och hållbar häst!

Har ni inget bättre för er denna tisdag får ni gärna kika in på min Tiktok där vi snart närmar oss 2000 följare, klicka på länken för att komma dit -> klicka här

Mamma & Akilles

Kommentera