Tack för responsen

Hej på er!

Jag vill säga tack till alla er som på något sätt återkopplade till mig efter lördagens inlägg! Jag vill tillägga att jag själv inte har råkat ut för någon näthat på senaste men har sett andra blivit utsatta och kände därför att jag ville lyfta ämnet. Även ett stort tack till er som svarade på min fråga på instagram stories där jag frågade om ni själva har varit utsatta för hat någon gång och på vilket sätt ni hanterade det i så fall. Majoriteten svarade ja tyvärr. Men många tipsade om att blockera de som skriver elaka kommentarer och även prata med närstående vilket jag tycker är bra tips som jag vill dela med er här på bloggen.

Om vi ska lämna detta viktiga ämne och övergå till hästarna kan jag meddela att vi har en framtida piaffprinsessa i stallet, nämligen lilla Pixi. Hon är bara för charmig när hon dansar fram med sina snabba korta små ben. Jag ska visa er den dag hon verkligen gör en fin piaff. Hon tycker att det är såå kul att få en uppgift och vill lära sig allt på en gång.

Akilles och jag tog ett kort joggingpass idag och det var första gången jag satt på hans rygg sedan i onsdags. Vilan verkar ha gjort ryggen gott som inte ömmar längre. Han kändes ju såklart stel i kroppen men visade inget obehag, nu kör vi sakta men säkert framåt igen. Ni vet själva när man kan ha halkat till och sträckt till ryggen, då är det inte så skönt att ta ett pass på gymmet de närmaste dagarna. Men efter någon vecka brukar allt vara som vanligt igen. På onsdag ska vi göra en återkontroll på sadlarna vilket känns skönt, även om det inte är utrustningen som är boven i dramat denna gång är det alltid härligt att få dem kollade. Hur ofta kollar ni era sadlar?

Ni har väl inte heller glömt att försäkra era sadlar hos Sellamigo? Jag är verkligen glad att jag fick upp ögonen för Sellamigo, då det pågår mycket sadelstölder i perioder häromkring. Det kostar bara 39kr i månaden och ger dig som ägare av sadeln många fördelar. Kolla upp det vet jag 😊

Piaffprinsessan
Vinnarsadeln från Antarés!

Kommentera