Svar på 4 frågor

Jag bad er ställa lite frågor på instagram tidigare idag och har valt ut 4 st som jag tänkte svara på.

1. Bästa hästminnet?

Svar: Jag har många bra och fina minnen tillsammans med mina hästar, men det finns ett minne som alltid kommer att ligga nära hjärtat. Det var år 2016 när jag och min ponny Gulliver debuterade SM tillsammans. Det var mitt mål när det började gå bra i dressyren, och att då 1 år senare få debutera ett svenskt mästerskap nere i Skåne var både pirrigt och alldeles fantastiskt. Att vi slog till med PB och totalt blev 6a bland c-ponnyerna gjorde inte resan sämre!! När jag tänker tillbaka på det minnet känner jag 100% lycka och kärlek.

2. Ditt absoluta drömliv? Hur ser det ut?

Svar: Oj, vilken svår fråga. Jag tror att mitt svar på denna fråga skulle kunna ha ändrats om ni frågar mig samma sak om 5 år. Men om vi ska tänka boende och karriär så drömmer jag om att bo på en egen gård, med ett hus jag själv har designat och byggt upp med min familj. Jag vill kunna jobba med det jag brinner för, dvs hästarna. Däremot inte genom att ta emot tillridningar, träningar eller liknande, nej jag drömmer om att få jobba med något annat inom hästbranschen. Drömmen vore att få starta ett eget företag och driva det till framgång!

3. Vilket foder äter dina hästar?

Svar: Akilles äter hösilage och sedan Struktur E från St Hippolyt som bas i sin foderstat. Utöver det äter han lite tillskott från Hippolyt och får även Irish Mash med elektrolyter efter träning. Pixi äter bara hösilage och sedan mineraler som jag blandar med lite mash eller morötter/äpplen.

4. Är det sant att du har vunnit en sadel?

Svar: Ja! Det stämmer. För ca 1 år sedan vann jag en tävling på instagram där vinsten var en helt ny Antaréssadel i utprovad modell. Eftersom att jag redan hade en dressyrsadel jag var nöjd med föll valet på en hoppsadel. Jag är så otroligt tacksam och glad över sadeln och vi använder den flera dagar i veckan.

Kommentera