Stort tack!

Stock tack för alla era fina kommentarer och meddelanden efter lanseringen utav bloggen! Det värmer i hjärtat!

Vi har många planer för vad som ska hända på bloggen. Precis som Mediahouse By RF har marknadsfört den så kommer bloggen att fyllas med både min personliga resa men också med andra hästmänniskors debattinlägg, porträtt och krönikor. Vi vill skapa en plattform där alla känner sig välkomna att diskutera och dela med sig utav kunskaper med varandra, men också för att hylla och lyfta fram stjärnskott inom sporten!

Inom kort kan vi även presentera inlägg ifrån ridsportens första influencers, bland annat flera bloggare som jag följde för många år sedan. Har ni andra tips på personer/inlägg ni vill läsa mer om, mejla mig på ryttarsnack@mediahousebyrf.se.

Åter till dagens planering som ser ut som sådan:

  • Det vardagliga arbetet mån-fre
  • Rida ett lösgörande pass på Akilles och motionera Pixi
  • Ännu mer kvällsjobb innehållande 100% fakturering

Gällande det lösgörande ridpasset på Akilles tänker jag extra mycket på att det ska kännas enkelt, allt ifrån övergångar till skänkelvikningar. Jag brukar alltid försöka att rida igenom honom på ett sådant sätt för att förbereda inför morgondagens dressyrpass som innehåller svårare rörelser och fler byten. Det jag kommer att leta efter ikväll är en stadig kontakt med taktmässiga gångarter och en känsla av att det ska gå lätt att ställa åt både höger och vänster.

Lilla Pixi motioneras oftast i form utav skogspromenader, longering eller tömkörning, ofta över bommar då hon tycker att det är extra roligt då. Vi tricktränar även lite, samt att jag försöker lära henne piaff! Ikväll lutar det åt lätt longering då hon har haft några lugna dagar.

20-åriga Pixi som är dunderpigg och fräsch!

Vi hörs imorgon igen!

/Emma

Kommentera