Spännande läsning på födelsedagen

Hej på er!

Det har varit en ganska krävande vecka hittills men igår kväll fick jag släppa tankarna lite för bli firad utav min sambo då jag fyllde 23 år. Det är blandade känslor av att fylla år, det känns som om man hela tiden blir jagad utav åldern när man har mål att uppfylla inom ett visst tidspann. Samtidigt som det är skönt att bli äldre, tiden går fort och jag känner mig inte en dag äldre än 20 haha! Säkert fler utav er som känner igen sig i det.

I helgen ska vi äta tårta och fira med familjen i ett litet sällskap. Jag fick även en fin present utav min boxgranne Linnea igår, jag är glad över att vi har så roligt tillsammans i stallet och även hjälper varandra! I helgen är det även alla hjärtans dag så det blir en del firande överlag i helgen. Brukar ni göra något speciellt under alla hjärtans dag?

Något som gjorde mig glad igår var att få läsa Rebeckas spännande inlägg om problematiken kring produktbaserade samarbeten. Det kan säkert kännas som en knäpp på näsan för många och jag har själv gjort produkt/rabattbaserade små samarbeten då jag inte har vetat bättre. Jag har inte heller haft något stort konto och tycker inte att man ska vända debattinlägget till något negativt. Tänk hur coolt det faktiskt är att man kan tjäna mycket pengar bara av att välja ut rätt företag att samarbeta med! Det har känts som en gråzon för mig som börjar lättas upp mer och mer när jag faktiskt förstår hur samarbeten inom branschen går till. Jag känner mig också trygg med Rebecka bakom ryggen som guidar mig rätt!

Ju fler följare man har, desto viktigare känns det att vara transparant och trovärdig mot sina följare. Håller ni med mig där? Jag ser ofta personer på instagram göra samarbeten med kanske 2-3 olika märken som konkurrerar med varandra och då sjunker trovärdigheten rejält då personen i fråga hyllar alla företag lika mycket. Jag tänker att det borde vara ifrågasatt utav företaget när en person gör samarbeten för flera inom samma nisch. Tror ni att företagen gör research om detta eller är det bara följarantalet som spelar roll?

Nej nu ska jag byta om till ridkläder och bege mig till stallet, det blir en sväng till ridhuset idag med fokus lösgjordhet!

Foto: Emma Eriksson

Kommentera