Sommarkänslor

Idag har vi haft 22 grader och sol här hos oss och det har känts som sommar! Jag och Akilles red ett dressyrpass tidigare idag och svetten rann från oss båda redan efter uppvärmningen, då vet man att sommaren närmar sig med stormsteg😅 Passet idag kändes otroligt bra och jag är väldigt nöjd med hur Akilles skötte sig, han travade för en 10a i slutet och ville inte att vi skulle sluta rida. Efteråt blev det ett välförtjänt bad och en hink med mash innan han fick gå ut i hagen igen. Dagar som dessa sätter sig i minnet, ni vet när allt bara fungerar och rullar på som det ska!

Pixi vill också tacka för alla grattishälsningar hon har fått. Hon hälsar att hon är mycket nöjd över uppmärksamheten och alla godsaker hon fick smaka på igår!!

Nu i och med att det blir varmare vaknar även alla flugor till liv, det börjar med andra ord bli dags för att plocka fram flugtäcke+flughuva för att skydda hästarna mot flygfäna. För att undvika skavsår från flugtäckena rekommenderar jag och hästarna Anti Chafe Stick från Skin Agent, det finns ett inlägg om sticket som ni kan läsa här.

Vill ni läsa om dressyrträningen i morgondagens inlägg eller hur jag förbereder Akilles inför ett träningspass?😊

Vi ger tummen upp till Horsewares täcken👍

Kommentera