Sol och bad

Jag har tillbringat största delen av min helg hemma hos mina föräldrar som har en villa med både soldäck och pool. Lyxigt att kunna fly ut dit när termometern visar 30 grader i lägenheten. Vi har solat och badat om vartannat. Jag tänker på alla er som har tävlat i helgen, hoppas både ni och hästarna har fått i er tillräcklig med vätska under dessa varma dagar😊

Helgen startade tidigt i lördags morse med en härlig uteritt för mig och Akilles, myggen och värmen är ihärdiga just nu och då red vi extra tidigt. Vi red på en grusslinga och gjorde säkert 100 övergångar i alla gångarter. Nyttigt för både kropp och knopp. Därefter blev det ett dressyrpass tidigare idag, det var ganska svalt i ridhuset på morgonen men gassade snabbt på. Vi red ett kort med effektivt pass med fokus lösgjordhet som övergick i lite programdelar. Akilles gjorde väldigt fina byten idag igen, både singelbyten och serier!! Jag kan inte uttrycka min glädje nog för hur stolt jag är över honom!

Imorgon väntar en fotografering med Emma Eriksson och som vi har längtat efter det. Jag ska fixa en midsommarkrans och göra hästarna extra fina. Det ska bli kul att se resultatet, det är ju trots allt midsommar nästa vecka och många fina sommarbilder kommer att dyka upp i flödet. Älskar det 😊

Hoppas ni har haft en trevlig helg!

Tummen upp efter ett bra ridpass!

Kommentera