Snart lite julledigt

Godmorgon!

Visst var det spännande att läsa Fridas inlägg igår?! Tänk att bara vara 17 år och redan vara så driven. Det är inspiration om nått!

Jag tycker att det är viktigt att lyfta fram duktiga tjejer och killar inom sporten som brinner för annat än bara tävlandet. Livet med hästar är så mycket mer än så. Tänk hur många som har fått vara kreativa och modiga genom att delta i Fridas evenemang trots att det pågår en pandemi. Tips är att följa Frida på instagram (@fridaengblom) för att inte missa framtida evenemang.

Igår hade jag en helt ledig dag ifrån jobbet. Jag startade dagen med stallfix och hade med mig både Pixi och Akilles till ridhuset för motion. Därefter tillbringade jag eftermiddagen med mamma, supermysigt! Jag jobbar på måndag nästa vecka och sen är jag ledig fram tills efter nyår! Lyxigt om man jämför hur det är för dem som driver eget företag och jobbar på lika mycket varje dag.

Det ska bli riktigt skönt att bara få vara hemma utan att känna sig tvingad att sitta framför datorn. Jag har ju turen att få jobba hemma i dessa tider vilket är enormt tacksamt! Under julen ska vi bara vara den närmsta familjen och ha det mysigt. Och såklart tillbringa en hel del tid i stallet med hästarna.

Idag vankas det uteritt, som för övrigt nästan har blivit en stående lördagstradition för mig och min stallkompis på sistone. Det är viktigt för hästarna att komma ut och få miljöombyte. Samt byta underlag! Under våra uteritter får vi med både skritt på asfalt, skritt/trav/galopp på både gräs och grusslinga och så har vi en mysig skog vi brukar klättra i när det inte är så lerigt ute.

Snart hemma i stallet igen efter styrketräning i klätterbacken!

Nu ska jag slå på kaffebryggaren, tända ljus, starta julmusiken och sedan slå in de sista julklapparna😊

/Emma

Kommentera