Shoppingdags

Hej på er,

Jag har haft en hektiskt vecka på jobbfronten. Det har varit tidiga mornar och sena kvällar hela veckan och det ska bli otroligt skönt att få vara ledig på måndag. Vi har nämligen några roliga och spännande dagar framför oss. Imorgon, söndag, styr vi bilen ner mot Göteborg och Gullivers nya hem. Gulliver blev som ni kanske redan vet såld för några veckor sedan och vi ska passa på att hälsa på honom när vi har vägarna förbi! Det ska bli sååå mysigt att få pussa på hans lilla mjuka mule igen, det är ju något alldeles speciellt med ens första ponny. Ett extra starkt band som alltid kommer att finnas där. Det värms i hjärtat att han nu får agera läromästare till en duktig liten tjej som är ungefär lika gammal som jag var när Gulliver kom in i vår familj. Han är världens snällaste ponny som man har roligt med varje dag♥️

Därefter ska vi åka vidare mot Gekås Ullared där det blir en del shopping. Som kompensation för min frånvaro tänkte jag ge er lite extra inlägg med fokus på hästavdelningen inne i varuhuset. Jag brukar alltid kika in systrarna Elfstrands vloggar från Gekås och vill såklart också dela med mig av upplevelsen därifrån till er som läser bloggen. Jag har fått några förslag på instagram om vad ni vill se. Vissa vill se en live medan andra vill se utbud och priser via inlägg här på bloggen. Ni får gärna kommentera om ni har några frågor eller idéer så ska jag se till att fixa det.

Jag själv brukar alltid köpa på mig nödvändiga saker så som flugmedel, saltstenar, borstar, tvättsvampar och schampoo. En del av dessa saker har jag redan hemma men varukorgen brukar ändå alltid fyllas med sånt som man inte visste att man behövde, eller villhövde haha!😉 Jag tänkte att det kunde vara kul att visa er vad jag brukar köpa samt lite priser, på många förbrukningsvaror skiljer det faktiskt mycket i pris om man jämför med affärerna som finns häromkring i Uppland.

Akilles och Pixi fick ett ordentligt motionspass idag och ska vila imorgon och därefter motioneras lätt på måndag kväll. Sedan är det tävlingsvecka som gäller! För på söndag den 17e okt åker vi till Strömsholm och rider en St Georges. Vi ska även hinna med att träna på den öppna banan innan dess.

Vi hörs mer imorgon och glöm inte att kommentera vad ni vill se från Gekås🛒

Pixi hamnade visst på golvet efter dagens uppfräschning 😂

Kommentera