Minishettis på rymmen

Idag hade jag lite tidspress då det var en träning bokad i ridhuset samtidigt som regnet jagade ikapp oss i slutet av kvällen. Det började mulna på redan när jag var klar med Akilles ca 17:20 och sen fick jag skynda mig med att fylla vatten ute, mocka hage och motionera Pixi.

Akilles fick gå ett lösgörande pass med mycket skrittjobb där vi avslutade med att rida lite programdelar ur St Georges (PSG). Det gäller att ha tungan rätt i mun när det ska vara sluta, byte, sluta och sedan ett till byte på en långsida😊 Han var duktig och kändes mjuk och fräsch i kroppen! Jag logerade även Pixi på utebanan under kvällen och precis när jag skulle stänga banan och släppte lös Pixi för att hon skulle få springa av sig smet hon genom trådarna och galopperade mot gräsmattan. Oj vilken fart hon fick, ni skulle ha sett! Som tur är var hon lättfångad idag och precis när vi kom in på ridbanan igen började regnet smyga sig på. Vi hann skritta av innan vi har helt genomblöta i alla fall haha 😅

Imorgon hoppas jag att dressyrsadeln återvänder hem igen, hej och hå vilken lång resa det har varit. Håll era tummar för att den kommer fram hel och ren. Efter 3 veckor i hoppsadeln saknar vi att få rida dressyrpassen i sadeln som vi gillar allra mest.

Lukta på blommorna
Fina & vänliga Akilles

Kommentera