Säljer min Animofrack

God fortsättning!

Hoppas att alla ni läsare har haft en riktigt härlig julafton. Jag har haft det supermysigt och känner mig glad och tacksam att alla i min familj är friska.

Jag känner inget behov av att visa upp om och isåfall vad jag har fått i julklapp, det känns inte relevant och speciellt inte i dessa tider. Men som ni läste i gårdagens inlägg var jag sugen på att köpa ett nytt kandar ifrån Patrik Kittels kollektion hos Ps och Sweden och väntade spänt på mellandagsrean. Tyvärr blev det ingen rea på kandaret men jag slog till ändå då jag vet att Akilles ÄLSKAR det! Han har tidigare gått med ett Otto Schumacher men jag tycker tyvärr inte om nackstycket då det gärna trycker mot öronen. För er som undrar så tycker jag inte att de vanliga PS-tränsen alltid har sån bra kvalitet om man inte är duktig på att smörja in det ofta, men Patrik Kittel kandaret däremot är något helt annat! Det är en helt annan kvalitet än de andra tränsen. Så nu väntar vi glatt på att paketet ska komma.

Jag tänkte även passa på att tipsa er om att min gamla frack är till salu. Det är en svart Animo med beiga/ljusbruna detaljer och är väääldigt sparsamt använd. Den är i så gott som nyskick! Älskar verkligen materialet på fracken men den är tyävrr lite kort för mig som är så långbent. Det är en svensk 34 och hade jag varit kortare hade jag aldrig sålt den.

Är det någon som skulle vara intresserad utav att köpa fracken? 2750 kr. Nypris över 5999 kr.

Jag behöver också tips på frackar då jag i behov av att köpa en ny. Vilka märken gillar ni? Ska jag köra på en ny Animo?

Kommentera