Redan på bättringsvägen

Akilles kändes redan mycket mer tillfredsställd i ryggen idag, wiho! Inte alls lika öm och spänd, nu gäller det att hålla honom varm och go om ryggen.

Akilles har spelat clown hela eftermiddagen/kvällen i stallet. Han har en sån stor personlighet och låter ingen gå förbi i stallgången utan att han ska få en gnutta uppmärksamhet varje gång. När jag mockade boxen ville han helst att jag skulle klia överallt, gärna på bakbenen för där kliar det alltid extra mycket. Haha han är bara för härlig😉 Vi gick förbi fårhagen bredvid stallet idag och han kan inte sluta fascineras över de gulliga fåren, kolla i storys på min instagram vet jag!

Det regnade när jag skulle aktivera Pixi så hon fick longeras i ridhuset en stund, vi övar även på piaffen där hon gärna vill sparka bakut med bakbenen. Tur att det aldrig är något vi behöver visa upp på tävling för då hade poängen inte alltid varit så bra. Hon ger allt hon kan trots att man bara ber om ytterst lite. Imorgon vaknas det en tidig morgon i stallet tillsammans med hästarna, veckans bästa dag ❤️

Vad har ni för helgplaner? Vi ska ha en riktig myshelg!

Maskrosor smakar allra bäst!

Kommentera