Populära Pixi

God kväll alla läsare!

Herregud så poppis vår lilla Pixi har blivit på instagram på senaste, hon lockar till sig många visningar på de senaste videorna! Hon charmar alla både i verkligheten och på sociala medier, jag vågar lova att hon är otroligt nöjd med uppmärksamhet hon får utav er och blir såklart alltid bortskämd med mest godis när hon är inne i stallet.

Idag blev det en kombinerad liten uteritt för Akilles och Pixi. Akilles hade lite åsikter och taggar upp sig själv väldigt lätt just nu, men som jag har kämpat med att få upp hans energinivå och nu när man väl har den så kan det lätt koka över istället. Man vill alltid ha det man inte kan få. Oavsett så är han väldigt glad och då kan jag inte göra något än att skratta när han börjar hålla på. Pixi fick dra pulkan efter sig idag och det gjorde hon med bravur.

Dagens fotografering med Emma blev uppskjuten till kommande vecka. Vi ska vara på en stor snötäckt äng och jag längtar redan efter att få se hur bilderna kommer att bli! Det som är positivt nu när det är så kallt i luften är att hästarna slipper få snöstyltor under hovarna. Akilles har inte några snösulor och därför är jag extra försiktigt de dagar som vi rider och det packas under skorna.

I veckan är det dags för dressyrträning igen, det blir därmed ridning i ridhuset kommande dagarna för att kunna lösgöra ordentligt. Det blir tyvärr riktigt kallt om både fingrar och tår nu när man rider, det värsta som finns är att försöka tränga på sig ett par kalla och stela dressyrstövlar innan ridpasset, nästa par ska jag se till att jag åtminstone får plats med något annat än ett par tunna ridstrumpor. Eller så kanske det är dags att investera i ett par vinterfodrade stövlar.

Pixi, pulkan och SOL!

4 Kommentarer

 1. Sandra den 2 februari 2021 kl 11:18

  Jag köpte ett par skidstrumpor med värmeslingor på rea, och jag frös inte trots skrittrunda på 1,5 timme i -13 grader.
  Det negativa är att batteriet sitter uppe på vaden så fungerar inte med ridstövlar, men med ridskor var det super!
  För fingrarna köpte jag back on track’s tunna handskar och har under mina vanliga vinterhandskar, fungerar också kanon!

  • ryttarsnack_admin den 5 februari 2021 kl 09:31

   Åh vad smart med skidstrumpor! Jag har ett par värmesulor i stallskorna men de får tyvärr inte plats i mina ridstövlar.. Jag har hört att tunna handskar eller plasthandskar ska funka toppen under ett par tjockare vinterhandskar, det ska jag testa 🙂 2. Jenny den 3 februari 2021 kl 13:33

  Åh, jag kan varmt rekommendera att investera i ett par fårskinnsfodrade stövlar! Visst, man gråter floder när man måste betala dom, men åh, vad jag är glad och lycklig nu när det är kallt när jag använder dom och slipper frysa!

  • ryttarsnack_admin den 5 februari 2021 kl 09:31

   Jag får helt enkelt ta och spara till ett par fårskinnsfodrade stövlar, det låter helt underbart att slippa frysa om tårna!Kommentera