Pollenallergisk

Nu är det dags för den mest krävande tiden på året för oss pollenallergiker. Och visst brukar det vara så att man aldrig kan undgå att missa om en person är allergisk mot pollen? Det verkar gå i trender år för år haha!

Hur som helst är jag i alla fall väldigt allergisk tyvärr. Jag har haft allergin sedan barnsben och får receptbelagd medicin som ska hjälpa mig men ändå känner jag av en massa symptom. Det är typiskt nu i dessa pandemitider när man nästan alltid känner sig förkyld på morgnarna när man vaknar, efter ett tag inser man att det är den årliga pollendosen som kickar in. Det som är värst för mig just nu är orken och energin, jag blir så frustrerad när kroppen inte orkar lika mycket som jag vill att den ska göra. Tänk er att gå runt och känna sig matt och hängig dagligen, det tar på krafterna tillslut och det kände jag idag. Trots att jag inte kunde prestera mitt yttersta gick Akilles otroligt bra under dressyrpasset. Han är verkligen en stor gentleman som ställer upp! Ser fram emot imorgon när vi ska dressyrträna och hoppas att energin är på min sida.

Är det fler än jag som blir påverkad av pollen nu i någon månad framöver? Om jag får gissa så är det nog var och varannan läsare som känner igen sig 😉 Vi får kämpa på och stå ut ett tag till, det hade ju faktiskt kunnat vara mycket värre än lite snuva och orkeslöshet.

Akilles fick mycket beröm efter dagens pass ❤️

Kommentera