Planer inför helgen

Äntligen fredag och om några timmar är det helg!

Imorgon har vi utsläpp i stallet och det tycker jag är det mysigaste passet på hela veckan. Jag och mamma brukar mötas upp i stallet innan 07 och släppa ut hästarna, därefter äter vi frukost i sadelkammaren innan vi kan börja fixa stallet i lugn och ro. Hästarna äter upp sitt morgonhö ute i hagarna.

Idag ska jag och hästarna jobba lite upphöjda travbommar. Akilles ska få gå ett lösgörande pass med fokus på avspändhet och Pixi ska få longeras över bommarna. Vi försöker att lägga in bommar eller hoppning åtminstone 1 dag i veckan. Imorgon ska vi nog ge oss ut på en uteritt på grusvägarna häromkring. Och sedan på söndag ska vi faktiskt hoppa igen. Vi är ett gäng med dressyrekipage så jag kan tänka mig att det blir mycket fokus på markbommar/låga höjder.

Jag har precis suttit och läst igenom ett gästinlägg och ett till spännande inlägg i samarbete med The Skin Agent. Jag har tidigare skrivit om deras produkt, men visste ni att produkten går att använda på bettet istället för andra produkter så som vaselin? Eller på bogskav och skav ifrån schabrakkanten! Är tacksam över alla härliga hästmänniskor och entreprenörer som vill synas i samband med Ryttarsnack.

3 Kommentarer

 1. Travkusken den 19 mars 2021 kl 17:31

  Du har verkligen bra tips! Älskar din blogg! <3 🙂

  1
  • ryttarsnack_admin den 20 mars 2021 kl 18:09

   Men tack snälla du! Tack för att just du hänger med på våran resa <3

   1


 2. Travkusken den 20 mars 2021 kl 18:11

  Det är bara kul! 🙂

Kommentera