Ny frack – Equiline Cadence

Förra veckan åkte vi till Stockholm Ridsport i Upplands Väsby med målet att hitta en ny frack. Jag kände att jag ville och behövde prova lite olika modeller innan jag bestämde mig. Jag provande några modeller från både Equiline och Cavalleria toscana men fastnade direkt för Equiline. Dels för att kvaliteten är den bästa på marknaden och sedan ville jag ha en frack med lite mer detaljer än en svart hederlig som CT’s frackar. Planen var att köpa en svart frack men när modellen jag ville ha inte fanns att köpa i svart blev det färgen marinblå. Det var svårt att bestämma sig men tillslut föll valet på Equiline Cadence, samma märke som mina tävlingsridbyxor kommer från.

Såhär i efterhand är jag otroligt nöjd med fracken och de beiga detaljerna som smälter ihop fint med den blåa färgen och glittriga knapparna! Nu väntar jag bara på min nya blåa hjälm, en Back on Track Pardus i blått glittrigt microfiber. Det är en likadan hjälm som jag redan har fast i svart färg. Tänk så fint det kommer att bli tillsammans, trots att den blåa fracken faktiskt funkar med en svart hjälm med. Ska ni köpa en ny frack/kavaj kan jag verkligen rekommendera Equilines frackar även om det svider rejält i plånboken😉

Kommentera