Nr 1. – med sikte mot världstoppen

Så heter den nya dokumentären som handlar om hoppryttaren Peder Fredricssons liv.

Jag gissar att vi alla har följt Peder och All In när de tex vann EM-guld 2017 och OS-silver 2016. Eller när Peder vann jerringpriset 2 år i rad, det enade ridsporten på ett helt nytt och unikt sätt!

Just nu finns den nya dokumentären att se på SVT play och jag längtar tills jag får sätta mig ner i lugn och ro för att kika på den 😊 Jag kan tänka mig att den kommer att ge en enorm inspirationsboost. Redan nu när man scrollar igenom sin instagram visas det bilder på storyn där den precis har klickats på play. Ikväll 27/12 kl 20:00 kommer dokumentären även att visas på SVT 1.

Regnet smattrar just nu mot rutorna här i Uppsala så jag tänker mig att dagens ridpass får ske under ridhustaket. Akilles har haft några dagar med extra uteritter nu i veckan då vädret har varit ganska fint. Mamma lånade honom igår vilket var roligt att se, det är inte ofta man får se sin egna häst ifrån marken! Imorgon kommer hovslagaren till oss, det är alltid lika härligt att få stryka på ett lager hovolja på ett par nyskodda hovar tycker jag.

Kommentera