Mitt team

Godmorgon och välkomna tillbaka till Ryttarsnack!

För att ni ska få överblick över vem jag är har jag nu skrivit ihop ett inlägg där ni får lära känna mitt team på djupet. Utan mitt team hade många saker varit mycket svårare. Alla personer i teamet har en viktig och ansvarsfull roll där vi bollar idéer och tanker med varandra i både med-och motgångar.

Att ibland få luta sig tillbaka på en person som är extremt kunnig inom sitt område är en trygghet som inte går att jämföra med om jag skulle göra den här resan helt på min egen hand. Oavsett om du är en hobbyryttare, förälder, hovslagare eller tävlingsryttare på internationell nivå har du i regel alltid ett team, eller så ingår du redan i ett befintligt team. Jag tror därför att de allra flesta förstår vikten i hur otroligt tacksamt det är att få vara omringad utav människor man litar på.

Här nedan kan ni få lära känna mitt team som stöttar mig i alla beslut och fotsteg jag tar. Självklart kan jag inte skriva upp alla viktiga personer i min närhet då den här texten skulle bli alldeles för lång!

Min familj: Min familj beståendes utav Mamma Mari, Pappa Rickard, lillebror Viktor och sambo David är självklara stöttepelare både på personliga och hästrelaterade plan. Den största supportern i hela mitt personliga liv samt i mitt hästliv är min mamma. Ända sen den dagen jag satte mig på en häst för första gången har hon alltid funnits där och hjälpt mig med precis ALLT jag någonsin hade kunnat önska. Hon har lärt mig att ta ansvar och att vara noggrann, att alltid tro på det jag gör och talar mig tillrätta när tankarna spretar åt olika håll. Mamma har lärt mig att jag måste jobba om jag vill nå framgång, även om det innebär sena kvällar i stallet, mocka åt min egen häst sedan jag varit liten, packa och putsa min egna packning inför tävlingar och mycket mer som jag vet att flera andra ryttare får hjälp med. Utan min mamma hade den här bloggen nog aldrig blivit av, det är hon som alltid har sagt: Ja, det är klart att du ska göra det här!

Min tränare: Helena Reje som är min huvudtränare har välkomnat mig med sina öppna armar sedan våran första träning tillsammans. Helena har fått mig att se till helheten, att analysera min ridning samt att uppskatta det som är bra (även om vi har ett sämre ridpass). Det bästa med Helena är att hon inte bara stöttar fysiskt på plats utav även mentalt! Vilket är en viktig del när man ska in på tävlingsbanan och prestera. Jag ser fram emot alla våra kommande träningsdagar tillsammans!

Ett mer nyanserat inlägg om Tränare Helena Reje kommer att komma inom kort!

Rebecka på Mediahouse by Rf: Rebecka är VD och grundare utav Mediahouse By RF där den här bloggen finns att tillgå. Hon har vid ung ålder följt sina drömmar och driver idag Sveriges första mediabolag inom hästbranschen. Hur coolt är inte det?!

Jag känner mig ärad att Rebecka har tagit just mig under sina vingar och låter mig blogga för hennes plattform, detta gör att hon är en superviktig person i mitt team som alltid stöttar mig när jag har frågor och funderingar om ifrån allt till marknadsföring till att starta eget företag.

Malin på SalaEquicenter: Men, har du ingen veterinär i ditt team kanske ni tänker? Jo, det är klart att jag har veterinärer jag litar på om skadan skulle vara framme. Men för att förebygga att en skada sker har jag mina hästars viktigaste person med i mitt team, nämligen Malin ifrån SalaEquicenter.

Jag har jobbat och samarbetat med Malin i ca 5 års tid, det hela började med att hon kollade igenom min c-ponny Gulliver till att jag sedan praktiserade med henne 1 dag i veckan under ca 1 års tid! Utav Malin har jag lärt mig om vilka förutsättningar hästen behöver för att hålla sig både fräsch och mjuk samt hur man gör för att arbeta i preventivt syfte. Detta samarbete har gjort att vi nu regelbundet kollar igenom mina hästar flera gånger om året samt att jag själv underhåller dem med både djupvågsmassage, lättare massage samt stretchning. Malin är den som jag vänder mig till under hästköp, om hästen har ont i ryggen eller känns allmänt stel. Det är som om hon har magiska fingrar och alltid lämnar hästen i toppskick! Alla borde få ha en utbildad equiterapeut i sitt team.

Fotograf Emma Eriksson: Emma är en fantastisk fotograf som jag vill lyfta fram här på bloggen då hon kommer att vara en definitiv huvudperson i mitt team framöver. Emma kommer att förgylla bloggen med vackra bilder. Trots att vi bara har samarbetat med varandra ett kort tag känns det som om vi har känt varandra under en väldigt lång tid! Besök gärna https://emmaerikssonfoto.com/ för att få ta del utav ännu flera fotografier.

Mina sponsorer: Vad vore just jag utan mina sponsorer? Ja, bland annat en hästlastbil fattigare 😉 Tack vare mina sponsorer Tuna Ventilation och ACklimat som sponsrar min satsning ekonomisk tog vi steget att köpa våran älskade hästlastbil ifrån Horsepartner. En dröm jag länge har haft blev sann tack vare deras stöd! Jag vill även nämna Text o Dekor i Uppsala som har hjälp mig att trycka dekaler på hästlastbilen så att alla kan få se deras loggor!

Det finns många fler personer jag hade velat skriva till på listan, men då skulle nog listan bli alldeles för lång. Här får ni istället en kort presentation om varje person i mitt närmaste team.

Hoppas att ni får en trevlig 2a advent!

Emma

Kommentera