Mina favoritplagg från Back on Track

Passande nog efter dagens fotografering tillsammans tänkte jag skriva ihop ett inlägg med mina favoritplagg ifrån Back on Track. Enligt mig är Back on Track ett utav de ledande företagen inom ryttarutrustning, kvaliteten är fantastisk.

Jag kan inte välja om jag gillar ridbyxorna eller ridtightsen mest, men det som utskiljer sig mest ifrån andra företags plagg är att ridtightsen är mycket mer rejäla och håller sig på plats mycket bättre än andra som jag har testat. Här är det jag som visar upp modellen Carmen.

Mitt andra favoritplagg är definitivt deras dunväst som jag föll för första gången jag testade! Tunn, följsam och det bästa utav allt är att nacken och axlarna värms utav ett extra tjockt tyg, här är västen som heter Luna.

Det viktigaste vi har inom ridsporten måste väl ändå vara en hjälm. Något som Back on Track alltid har legat i framkant med när det gället hög säkerhet. Snygga och stilrena tycker jag att deras nya modeller är som ni även kommer att kunna se på mig under kommande vecka när några foton släpps. Denna kärade jag ner mig i efter idag, EQ3 Pardus Micromocca Svart.

Tro det eller ej men ridstrumporna kan vara de bästa jag någonsin har testat! Tänk att ett sådant enkelt plagg kan göra ridpasset mycket bekvämare, det värsta jag vet är tunna strumpor som går sönder i hälarna. Har har ni ett par rejäla och stödjande knästrumpor! Modell Knästrumpor Noah

Ännu ett plagg jag verkligen kan rekommendera är P4G T-shirt dam Olivia som är en tunn t-shirt/funktionströja med krage! Perfekt att använda under varma sommardagar då tyget andas väldigt bra.

Så fort det släpps nyheter vill jag testa allt, ett gott betyg med andra ord!

Fotograferingen idag gick väldigt bra (förutom att det regnade precis hela tiden) och jag ser fram emot att visa er resultatet😊

Kommentera