Midsommarafton 2021

Nu får jag plocka fram skämskudden för såhär många dagar får det inte gå utan några blogginlägg! Jag får försvara mig med att tiden har gått otroligt fort och det har hänt mycket saker på kort tid, jag har knappt varit hemma senaste veckan.

Veckan började i alla fall med fotograferingen med Emma som gick väldigt bra trots mygg och regn. Bilderna på Akilles blev helt fantastiska och jag kommer att kunna se tillbaka många år och glädjas över hur fantastiska de blev. Tack Emma för som alltid ett otroligt bra jobb med kameran!❤️

Glad midsommar!
Puss💋

I tisdags jobbade jag och hängde i stallet hela kvällen och förberedde inför onsdagens dressyrträning som för övrigt gick både bra och lite mindre bra. Akilles var som alltid otrolig och oj vad han gjorde fina travökningar. Han gjorde även ett bra arbete i galoppen. Jag måste jobba med mina hjärnspöken som sätter lite stopp ibland, jag tappar lätt mitt självförtroende och blir stressad när allt inte känns så bra som jag vill att det ska kännas. Det ska jag jobba vidare med!

I torsdags jobbade jag halvdag innan jag och mamma styrde hästlastbilen mot Stockholm. Vi gjorde ett första stopp på Stockholm Ridsport där jag köpte en ny frack, wiho! Det blev en marinblå Equiline, jag ska visa er mer bilder på tisdag😊 Därefter åkte vi vidare mot Huddinge för att hämta upp min gamla ponny Gulliver som ska bo hos oss i några dagar, han går och myser i hagen med Pixi medan Akilles går på lite mer gräs. Det är såå mysigt att pussa på den goa lilla mulen igen, som jag har saknat den!

Idag fylldes dagen med stallet, 30-årsfirande, stallet igen och sedan midsommarmiddag hos min sambos föräldrar. Ett bra avslut på en bra dag helt enkelt. Imorgon och på söndag väntar två dressyrpass inför måndagens programträning för domare där vi ska rida igenom PSG och bli bedömda för första gången i den klassen. Det ska bli kul även om jag inte får sätta för stor press på oss, det här ska ses som en träning inför kommande tävlingar.

Glad midsommar önskar Pixi
Gulliver och Akilles säger hej 👋

Kommentera