Mellandagsrea – bra eller dåligt?

Idag tänkte jag ta upp ett ämne som känns väldigt relevant och aktuellt i mellandagsrea- och black fridaytider. Företagen pressar ner sina priser och vi kunder kan göra riktiga fynd.

Jag vill inte uppmana till köphets med min blogg men såklart finns det vissa saker som är förbruksningsvaror där man helt enkelt behöver fylla på ibland. Men behöver vi verkligen ännu ett schabrak i samlingen? Troligtvis inte.

Jag gillar idéen med att om man köper något nytt så får man antingen sälja något man redan har eller köpa det begagnat. Till exempel så köpte jag mitt senaste schabrak inkl lindor via en Facebookgrupp och allt var i nyskick! Både billigare och bättre för miljön.

Har ni några plagg till er eller hästen som är era must haves en dag i stallet? Eller några förbrukningsvaror ni brukar fylla på med under rean?

Och vad tycker ni egentligen om köphetsen som blir kring black friday och mellandagsrean? Det är enligt mig inte coolt att äga 20 st träns, schabrak eller ridbyxor. Såklart tycker vi alla olika, och jag gillar att lägga lite mer pengar på kvalitetsutrustning till träning/tävling, men resultaten sitter trots allt inte heller i ryttarens klädsel eller hästens detaljrika schabrak.

En riktig vattendelare!

Kommentera