Många visningar

Ny vecka, nya möjligheter!

Vecka 18 bjuder bland annat på dressyrträning och uteritter, vi har en relativt vanlig vecka framför oss men jag ser som alltid extra mycket fram emot onsdagens dressyrträning. Det kan hända att Emelie sitter upp och känner på Akilles en stund då, vilket är spännande för mig att ta del av. Det händer inte alltför ofta att jag står på marken medan någon annan rider min häst. Det ser även ut som om vi kommer att ha otur med vädret senare i veckan så vi kanske får passa på att känna på det nya underlaget i ridhuset en extra dag den här veckan. Det klagar vi inte på!

En anna rolig händelse är att en reel på min instagram har fått många visningar, hela 13 tusen stycken just nu. Det är jag, Akilles och Pixi som syns på videon och jag tycker att ni borde gå in och kika om ni inte redan har sett den. Tänk om man någon gång kunde lära sig allt om dessa algoritmer som finns… det kan inte bara vara jag som blir tokig och inte förstår någonting ibland haha😉

Idag blir det arbete framför datorn fram till kl 16 och sen ger jag mig iväg mot stallet för att mocka, fylla vatten, packa höpåsar, mocka hagen, blanda kraftfoder och motionera båda hästarna. Det är sällan man går rastlös som hästtjej! Vad ska ni hitta på med era hästar idag?

Gå in på instagram @emmasryttarsnack och kolla på reelen 😆

Kommentera