MĂ„ndagsvibe

Ny vecka, nya möjligheter!

Eller hur Ă€r det nu man sĂ€ger😉 Trots allt Ă€r det alltid hĂ€rligt att kicka igĂ„ng en ny vecka och att lĂ€gga upp en ny veckoplanering. Mina planer den hĂ€r veckan ser relativt lugna ut. Akilles mĂ„ste ta det lugnt i början pĂ„ veckan och sedan hoppas jag att vi snart kan fĂ„ till en trĂ€ning för Helena. VĂ„ra scheman har krockat lite pĂ„ senaste tyvĂ€rr men snart Ă€r det dags.

NÄgot jag hoppas att vi kan hinna med nu i veckan Àr att tolka bakom Pixi! Det ligger lite logistik bakom det hela dÄ vi inte har nÄgon tolksele som passar henne Àn, men vi funderar för fullt. Det Àr tillrÀckligt jobbigt för henne att springa i snön sÄ nÄgon slags madrass som glider lÀtt pÄ snön Àr planen att vi ska testa. Jag Äterkommer med film sÄ fort vi lyckas lösa allt!

I övrigt bestÄr veckan utav jobb, jobb och lite mer jobb. Och alldeles strax ska jag plocka fram yogamattan och mina resistance band för lite hemmatrÀning, dÀrefter en promenad pÄ gatorna som numera Àr tÀckta utav snö. Jag jobbar Àven en del pÄ att leta fram framtida gÀstbloggare som har kunskaper eller livserfarenheter att dela med sig utav. Har du, eller kÀnner du nÄgon som sitter pÄ en intressant eller lÀrorik berÀttelse sÄ tveka inte att skriva till mig pÄ ryttarsnack@mediahousebyrf.se.

Kommentera