Makeover x3

Ny vecka, nya tag!

Jag har haft en produktiv dag med möten, jobb och styrketräning. Akilles fick sig en välförtjänt vilodag med djupvågamassage nu ikväll, hoppas att han sover gott inatt! Jag skulle nog också vara i behov utav lite massage men man drar sig ifrån att ta tag i sådana saker. Tänk om man vore lika noga med sig själv som man är med hästarna! Det börjar även bli dags för mig att köpa en ny massagemaskin då den nuvarande sjunger på sista versen. Jag kör just nu med en Medisana och är nöjd med den, den har breda plattor med värme i, går lagom tyst och har har hållit sig fin och fungerande i flera år. Har ni tips på en bra massagemaskin? Ej en massagepistol utan det behöver vara en djupvågsmaskin.

Nu när det är plusgrader ska jag ta tag i att städa och tvätta min lastbil som är alldeles för smutsig just nu. Fy sjutton vad fort det går för den att bli nedsmutsad när man är iväg och tränar/tävlar. Så bilen ska helt enkelt få sig en makeover inom kort. Tänk att vi har haft den i snart 1 år, mitt bästa köp 2020! Imorgon och på onsdag blir det träning i ridhuset, kul att äntligen vara igång med träningarna på riktigt! Träning ger resultat!

På fredag ska jag själv åka till min kompis Elsa som är frisör och få håret klippt och slingat, det var en evighet sedan sist och nu mot våren är det alltid kul att fräscha upp sig litegrann. I helgen ska vi även raka Pixi på bringan, så även hon ska få sig en makeover. Jag tvättade rent och flätade svansen igår för att undvika den värsta leran som börjar leta sig fram i hagarna igen. Trots att Pixi är så liten och har nära till marken är hon sällan lerig över knäna. Prinsessponnyn!

Jag och några andra härliga tjejer har även startat upp en Giveaway på instagram där vinnaren får bland annat ett presentkort ifrån Svensk Ridsport, hur bra? Var med och tävla ni också. Är man inte med och tävlar så har man inte heller någon chans att vinna, det har blivit mitt motto när jag gång på gång taggar mina vänners konton i olika instagramtävlingar. Vi lyckades ju faktiskt vinna en sadel så omöjligt är det inte.

Kommentera