Magisk förmiddag

Wow vilken förmiddag vi fick under fotograferingen idag!

Kl 09 träffades vi intill Ärentuna vid en terrängbana som vi fick låna till fotograferingen, vi lyckades pricka in vädret precis och hade fin sol som till sist övergick i snö! Akilles och jag hade det riktigt roligt tillsammans och jag hoppas att det kommer att synas på fotona. Tack mamma och Emma för idag, det gjorde vi bra!

Har fått tjuvkika lite på fotona och jag kan garantera att de kommer att bli riktigt tjusiga! Vi valde att knoppa och ha vita lindor+schabrak.

I veckan väntas det en del roliga saker, bland annat fotografering med Back on track igen, min födelsedag och förhoppningsvis en massa härliga ridpass. Akilles kommer att få en lugnare dag imorgon då han fick pulsa på rejält i snön idag. Jag väntar även spänt på ett gästinlägg som borde landa i e-posten när som helst nu.

Inom kort kommer jag även att presentera 2 nya samarbeten för er, stay tuned! För er som undrar så är jag inte sponsrad utav Back on Track utan gör jobb som modell för dem i dagsläget, vi får se vad framtiden utvisar. Mina tidigare inlägg är alltså inte i något samarbete utan endast genuin glädje av att få synas i samband med ett sådant stort företag.

Bild ifrån i höstas, här befinner vi oss hos botaniska trädgården i Uppsala 😄

Kommentera