Lördagstradition = uteritt

God kväll!

Vi har precis kollat färdigt på serien The Queens Gambit som finns att se på Netflix, den var riktigt spännande att kolla på och inte alltför lång. Tips!

Idag var det en riktigt härlig dag i stallet, krispigt i luften och solen som tittade fram. Vi tog oss ut på en uteritt idag som förövrigt har blivit en lördagstradition, Akilles var riktigt på tå och piaffade mestadels! På grusvägen mötte vi även ett jaktlag som hade skjutit minst 6 st stora vildsvin idag. Hästarna var inte alltför förtjusta i dem. Lilla Pixi fick sig en skogspromenad följt utav en näve müsli och mineraler i solen, gissa om hon njöt!

Imorgon har vi bokat in ett besök hos equiterapeut Malin hos Sala Equicenter, det tar ett tag att åka så vi ska vara redo i stallet vid 09:30! Jag plockar upp mamma på vägen dit och sedan ska vi mysa i stallet där mottagningen ligger. Akilles brukar alltid få både djupvågsmassage och laser när vi är där. Jag tror att han kommer att ha en del spänningar runt bogpartiet samt bakre delen utav ryggen då hästarna gärna spänner sig lite extra när det är halt, men det återstår att se efter morgondagens besök! Det är viktigt att stretcha hästarna såhär års för att undvika skador. Det finns även en gammal video på min Instagram som ni kan se i en story kommande 24 h efter att inlägget publiceras där jag visar hur jag stretchar Akilles efter Malins instruktioner. Bakben framåt och framben bakåt!

Gulliga Pixi & Fendi ifrån idag!

Kommentera