LAG SM – Here we come

Hej!

Jag har glada nyheter att berĂ€tta för er!😃 Jag och Akilles har nĂ€mligen blivit uttagna att fĂ„ representera min hemmaklubb LedingenĂ€s Dressage Club pĂ„ Ă„ret Lag SM. Det kĂ€nns Ă€rofyllt att vi har kunnat visa stabila ritter som har lett oss till denna möjlighet, jag Ă€r sĂ„ stolt över Akilles som för första gĂ„ngen ska fĂ„ Ă„ka pĂ„ ett mĂ€sterskap. Det blir Ă€ven mitt första mĂ€sterskap pĂ„ storhĂ€st, tidigare har jag tĂ€vlat 3 st individuella mĂ€sterskap med min ponny Gulliver.

Lag SM gĂ„r av stapeln första helgen i September och vi har en resa pĂ„ ca 30 mil framför oss. Vi Ă€r tre ekipage som fĂ„r Ă„ka och representera klubben i Ă„r. I och med detta söker vi nu Ă€ven efter sponsorer/företag som vill synas tillsammans med oss, till exempel genom att bidra till startavgifter, resekostnad, presentkort pĂ„ diverse matbutiker, hĂ€st- eller ryttarutrustning som kan hjĂ€lpa oss pĂ„ vĂ€gen m.m. Vet du nĂ„got företag som dels vill exponeras pĂ„ ett mĂ€sterskap, men ocksĂ„ synas pĂ„ ekipagens sociala medier – hojta till! Det Ă€r alltid kul att ha stöttning frĂ„n personer inom ridsporten som tror pĂ„ oss ryttare och vĂ„ra fina hĂ€star. SĂ„klart vill vi Ă€ven vara med och slĂ„ss om medaljerna!

En annan rolig hĂ€ndelse Ă€r att jag och Akilles ”debuterade” FEI IntermĂ©diaire I för första gĂ„ngen igĂ„r, vi red en programtrĂ€ning för en domare som dömde oss pĂ„ hela 67%!! Vi red ett stadigt program utan nĂ„gra missar, serierna satt som de skulle och sĂ„ Ă€ven piruetterna. Det finns en del arbete kvar att göra i traven och skritten, men galoppen Ă€r dĂ€r vi Ă€r som allra bĂ€st. Vi fick tillbaka ett fint protokoll med bĂ„de 7,5or och 8or. Jag Ă€r sĂ„ glad över Akilles som tar sig an denna svĂ„ra uppgift med lĂ€tthet och det gav mig lite mersmak att faktiskt ge oss ut pĂ„ den riktiga debuten snart.

Kommentera