Krut under hovarna

Oj, jag tror att Akilles råkat få krut under hovarna idag haha! Såhär pigg som han var idag har jag nog aldrig känt tidigare, tänk att man kan bli så glad av att jobba dressyr på skogsvägar en härlig fredagskväll 😊 När han blir såhär pigg märker man också att jag inte är speciellt van att hantera den här typen utav energi, ibland ekar det tomt på energikontot men vissa dagar smäller det till. Det är trots allt väldigt kul att Akilles som är 17 år kan kännas så pigg och fräsch.

Imorgon väntar en riktig spa-dag för Pixi, hon ska bli av med pälsen och få ett sommarbad. Därefter blir det pedikyr och fix med hovarna innan hon ska få avnjuta en lång dag i hagen. Pixi är så rolig nu för tiden, hon skippar hellre eftermiddagsmaten och noppar istället av de grässtrån som har vuxit upp i hagen. Är man en shettis så är man 😎

I helgen ska jag roa mig med att kika på tävlingarna från Strömsholm, det sänds på lite olika kanaler men Agria sänder en del klipp från tävlingarna. Gratis dessutom! Annars är det Equisport eller ridsport.se om man vill se live. Ska ni kika något på tävlingarna i helgen?

Kommentera