Jönköping Horse Show

God kväll,

Jag hoppas att ni har haft en härlig onsdag!

Jag har haft en bra dag som har varit blandad med hästar, jobb och födelsedagsfirande. Akilles var lite spänd i ryggen under gårdagens ridpass så vi avslutade dagen med massage och liniment för att hjälpa spänningen att avta. Om han blir minsta lilla kall om ryggen känner jag det i ridningen dagarna efter så det gäller att vara på sin vakt och hela tiden ligga steget före. Som tur är brukar det snabbt bli bra igen.

Vi hade en härlig helg som fylldes med uteritter i solen, det är kvalitetstid som både häst och ryttare blir lyckliga utav! Igår passade vi även på att fota lite bilder inför kommande helg när det vankas halloween. Ni får se resultatet om några dagar.

Den här veckan är det även tävlingar i Elmia, Jönköping Horse Show som jag så gärna önskar att jag kunde besöka. Men vi har bokat in SIHS om en månad så jag får hålla mig tillgodo tills dess. Som vi har längtat efter stämningen på dessa tillställningar och även att få kika runt i alla montrar på mässan! Hoppas att ni som får möjlighet att besöka tävlingen har roliga och härliga dagar fyllda med allt som erbjuds! Jag följer tävlingarna hemifrån och via Equisport som sänder live. Ett tips till alla er som inte heller kan besöka tävlingen.

Rekvisita

Kommentera