Inflammation i ryggmuskler

Hej,

Hoppas att ni tyckte om att läsa bloggens senaste inlägg som handlar om varför det är ett problem att influencers tar betalt i produkter istället för en bra summa pengar vid samarbeten på sociala medier. Ett schabrak eller ett par ridbyxor kan du till exempel inte betala din hyra med.

Över till status på mig och Akilles så ser det både ljusare och mörkare ut. Akilles har fräschat på sig rejält och är så gott som återställd, vi jobbar fortfarande med lite spända muskler i ryggen men nu är han sitt vanliga glada och spralliga jag igen. Dessvärre är det lite sämre med mig, jag var tvungen att boka in ett besök hos kiropraktorn som vid besöket konstaterade kraftiga musklerinflammationer i rygg och kring revben. Det kan ha orsakats av yogan jag fick för mig att testa i 30-dagar, eller något annat trauma. Jag får nog allt skylla mig själv då jag har varit dålig att lyssna på min kropp när den började säga ifrån för ca 2 veckor sedan, men istället har jag kört på i en rasande fart och låtit det mentala övervinna kroppens signaler. Det får jag betala för nu genom en kraftig smärta och ett konstant tryck mot revben/bröstkorg. Som tur är kan jag ändå rida kommande dagar om det känns okej i kroppen och med värktabletter, sedan blir det ett återbesök senare i veckan för min del.

Planen är ändå att vi ska åka och dressyrträna imorgon kväll, ett lugnt pass med fokus på skritten och små detaljer. Vi har inte dressyrtränat på nästan 3 veckor så det ska bli kul att äntligen få komma iväg igen. Vi har minst sagt haft lite motgångar under mars och det känns skönt att månaden snart är slut. Något positivt mitt i det hela är att vi har ställt om klockan till sommartid! Ett hallelujah-moment för att oss hästälskare som nu slipper synda oss ut till stallet efter skola och jobb, det är alltid en härlig vändpunkt när det inte är mörkt kl 18 på kvällarna längre.

Vi skrittade ut här om dagen!
Kolla in Pixis frisyr efter ett tömkörningspass på utebanan😂

Kommentera