Helgen som varit

Hej på er allihopa!

Jag hoppas att ni har haft en trevlig helg, här i Uppsala har det varit jättefint väder hela helgen och vi har njutit utav solen. Akilles har kunnat gå utan täcke hela dagarna, det är ett säkert vårtecken.

Tyvärr blev hoppträningen inställd igår. Men det hindrade inte oss ifrån att bygga upp en markarbetsövning i ridhuset! Jag bifogar en bild på övningen vi gjorde. Det var en blandning mellan galoppbommar, travbommar och 2 st hinder med markbom emellan. Det var en väldigt rolig övning som krävde fokus och styrka ifrån mig och Akilles, det föll några bommar på marken men han kämpade på bra! Pixi hängde med och hoppade studs i galopp över travbommarna som hon brukar göra, haha. Båda skötte sig super och fick därför en promenad idag, och så tömkör vi imorgon istället. Veckan som kommer innehåller mer dressyrarbete och jag längtar efter onsdagsträningen, det ska bli spännande att vi vad vi får känna på för nya utmaningar då.

Jag har följt en del tävlingar på Equipe i helgen och längtar efter att få tävla!! Men sedan slog det mig att jag måste börja leta efter en ny frack, har kikat lite på Spooks, Samshield och Equiline men jag vill känna och klämma på frackarna innan jag bestämmer mig för vilken jag vill köpa. Jag vill ha en lagom lång och rymlig frack, min förra var alldeles för kort och räckte knappt ens ner till stövelkanten. Har ni tips så mottages det tacksamt 😊

Markarbetsövning
Min förra frack ifrån Animo som nu är såld

Kommentera