Hästloppis

Det har varit en hel del förberedelser inför hästloppisen idag. Både tvätt, packning och prismärkning av alla olika saker. Roligt nog gick försäljningen riktigt bra och det svämmade in folk i alla olika ingångar kl 10. Vi hade en väldigt coronavänlig säljplats vid ena hörnet vilket jag är tacksam för, det var generellt sett stora ytor för besökarna i ridhuset där vi fick säljplats. Det känns alltid bra i hjärtat när man vet att ens gamla saker får nytt liv i andras händer, istället för att kastas eller återvinnas om det ändå är funktionsdugliga kläder eller utrustning.

Själv fyndade jag några få saker, det blev lite benpaddar som man aldrig kan få för många av, en ny stång till kandaret samt ett nytt hackamore – för 40kr, dagens fynd! Jag som ändå hade tänkte köpa ett nytt hackamore blev såklart glad när jag såg ett fint till ett sådant bra pris. Det fanns en hel del fina saker men jag åkte dit för att sälja, inte för att köpa med mig massa saker hem haha! För er som bor i närheten av Enköping är det ett hett tips inför nästa år.

Jag har inte ridit någonting alls i helgen då mamma lånade Akilles igen i lördags för en uteritt och idag var det vila så nu är jag minsann ridsugen igen. Pixi och jag lekte runt på ridbanan idag, vi övar mycket på enkla kommunikationsövningar och röstkommandon. Med lite godis är hon villig att lära sig det mesta!!

Planen inför kommande vecka är att rida lite mer dressyr, det blir även dressyrträning på onsdag vilket jag längtar till. Sen ska vi även iväg och hoppa terräng (!!) på lördag, hör och häpna. Vi får se, men förhoppningsvis tar vi oss över några små hinder och även vattenhindret😊

I brist på nya fina bilder får ni se 2 olika bilder på Akilles, den första är från sommaren medan den andra bilden är från hösten/vintern. Ser ni skillnaden på hans färg? Äntligen går vi mot den mörkare färgen på hans päls igen som jag älskar🤎

Kommentera