Härliga veckor framför oss

Godkväll,

Jag tog lite bloggledigt över helgen och har i skrivande stund just landat i soffan efter en härlig kväll med hästarna. Det har varit ett väldigt bra väder för hästarna de 2 senaste dagarna, strax över 20 grader och blåst. Det har gjort att de värsta insekterna har hållit sig på avstånd och hästarna har därmed kunnat njuta av extra många timmar i hagen!

Som ni ser i rubriken har vi några härliga veckor framför oss. Nu i veckan ska vi dressyrträna, träna program för domare och rida ut. Vi ska även börja förbereda oss inför årets första start, det känns konstigt att skriva det men nu är det snart dags att packa in alla tävlingssaker i lastbilen. Men innan dess ska den få sig en uppfräschning. Vi ska nämligen sova i lastbilen, det funkar bra såhär sommartid då vi även har meetingel installerat i bilen. Nästa vecka ska vi fixa med de allra sista detaljerna, träna för Emelie några extra gånger och sedan åker vi mot Falun på fredag runt lunchtid. Jag ska även göra iordning sadelskåpet, det har stått undangömt i dammet alldeles för länge nu😊

Imorgon tänkte jag berätta mer om fodertillskottet Movicur för er. Det är ett tillskott från St Hippolyt som båda mina hästar har fått testa under en längre period. I slutet av denna vecka ska ni få ta del av en utvärdering och mina tankar om produkten.

Fina Akilles innan ridpasset idag!

Kommentera