Häng med på nya äventyr!

Ursäkta min frånvaro, jag har haft fullt upp med att packa ihop våra saker ifrån stallet. För att vi ska nämligen… flytta till ett annat stall!

Imorgon lastar vi hästarna och boar in oss i det nya stallet. Vi hade möjlighet att flytta alla våra prylar idag så nu är det bara hästarna kvar. Det är ett relativt litet stall men med en hel del dressyrkompisar, åh vad jag har längtat efter att få stå i ett stall där jag kan inspireras och ta lärdom (inom ämnet dressyr) ifrån stallkomisarna. Både Pixi och Akilles flyttar med och kommer att ha stora och fina boxar med fönster. De kommer att gå i hagen tillsammans igen och ingen kommer att bli gladare än Akilles när han får tillbaka sin Pixi. Inte nog med att vi har en liknande filosofi som övriga i stallet har gården även ett efterlängtat ridhus. Vi har aldrig varit bortskämda med det förut men nu är det dags, undra om man någonsin vill stå i ett stall utan ridhus igen?

Det känns såklart jättetråkigt att lämna boxgrannen i Ramstalund men vi är redo för nya äventyr nu. Allt har gått väldigt fort och det är därför mina tankar har spretat åt olika håll på det senaste. Men nu kan vi strax landa i det nya och känna harmoni.

Vi kommer dessutom att få kortare resväg till stallet men samtidigt ha nära till både Helena och Emelie när vi åker på träningar.

Nu börjar ett nytt kapitel och jag hoppas att ni vill fortsätta att hänga med!

❤️❤️❤️

2 Kommentarer

 1. Jenny den 5 mars 2021 kl 07:26

  Spännande! Vart har ni flyttat nu?
  Ridhus är verkligen guld värt – har man en gång stått i stall med tillgång till ridhus har jag svårt att se att man vill stå utan 🙂 Det underlättar verkligen sååå mycket att hålla igång hästarna hela vintern!

  • ryttarsnack_admin den 20 mars 2021 kl 18:11

   Tack för din kommentar! Just nu står vi i ett stall i Vänge utanför Uppsala.
   Jag håller med dig, ridhus är verkligen guld värt 🙂Kommentera