Grattis Ryttarsnack!

Idag får vi fira x2, inte nog med att det är Sveriges nationaldag firar även bloggen 6 månader! Hurra, hurra, hurra!

Tänk att jag för 6 månader sedan skrev mitt första blogginlägg med skakiga händer och funderade på om någon ens skulle vilja läsa mina inlägg, men så sitter vi här ett halvår senare och ni är fler tusen personer som dagligen hänger med på vår resa. Tusen tack! Utan er, min stöttade omgivning och Rebecka på Mediahouse By RF hade jag aldrig vågat ta steget att faktiska prova på livet som bloggare. Det har stundtals varit svårt att finna motivation till skrivandet men tack var bloggen får jag chansen attföra en dialog med er följare samtidigt som jag har en hel dagbok att kunna se tillbaka på i framtiden. Det känns därför som om varje inlägg har stor betydelse!

Mycket har hunnit hända på ett halvår. Vi har bytt stall och bytt tränare, vi har tränat program och kört in Pixi. Vi har också fått grönt ljus att anmäla oss till tävlingar igen, tjoho! Jag hoppas att ni vill fortsätta hänga med oss på både tävlingar, träningar och i vardagslivet framöver. Om vi blickar tillbaka har vi även fåt ta del av fina gästinlägg från bland annat Frida Engblom, Emma Jessen och Rebecka Fredriksson som har varit mycket uppskattat av er. Fler gästinlägg utlovas.

För att fira detta har jag anordnat en giweaway på instagram men jag kommer även att publicera den här på bloggen, för att fira att bloggen numera har funnits i ett halvår. Tack ♥️

❗️GIVEAWAY❗️


Idag fyller min blogg Ryttarsnack 6 månader, hurra!! 👑📄 I samarbete med mina samarbetspartners @emmaaerikssonfoto & @hippolyt_sverige har 2 av er följare chansen att vinna antingen ett hopp- eller dressyrschabrak i valfri färg(grön/vit) storlek full eller en 30 min fotografering inkl 3 digitala bilder med fantastiska fotografen Emma Eriksson. Totalt värde ca 1335kr. Så bra!!!🇸🇪

För att tävla behöver du:

  • Följa @emmasryttarsnack, @emmaaerikssonfoto och @hippolyt_sverige på instagram
  • Kommentera vilken modell/färg på schabraket eller vilken typ av fotografering du vill vinna. Exempel på fotograferingar kan vara porträtt- eller uppsutten fotografering eller helt enkelt en fotografering med ett speciellt tema.
  • Föra vidare inlägget till 2 hästvänner

För extra chans att vinna:

  • Dela bilden i på instagram Story och tagga @emmasryttarsnack

Tävlingen görs i samarbete med @emmaaerikssonfoto & @hippolyt_sverige och vinnaren dras söndag 13 juni kl 19:00, vinnaren meddelas privat, på instagram i story och taggas även i instagraminlägget. Tävlingen är inte sponsrad, organiserad eller administrerad av Instagram.

Lycka till 🍀🌼

Kommentera