Grattis Rebecka!

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det Rebeckas födelsedag, hurra hurra hurra!!

Rebecka som är vd och grundare av företaget Mediahouse By RF som bland annat äger bloggportalen Blog by RF där Ryttarsnack finns tillgänglig att läsa. Rebecka fyller hela 25 år och jag vill skicka många grattishälsningar till henne och samtidigt berätta om att hon är den mest inspirerade och drivna kvinnan jag någonsin har jobbat med. Det är en trygghet att kunna vända sig till en sån professionell och duktig entreprenör som också är väldigt ung och förstående.

Tänk att efter några telefonsamtal tillsammans hade vi redan brainstormat ihop idéen om att starta upp Ryttarsnack. Rebecka har stöttat och guidat mig rätt genom sociala medie djungeln, som det faktiskt är ibland. Att göra rätt för sig samtidigt som man göra både läsare och samarbetspartners nöjda är en konst i sig, någon som jag har fått proffshjälp med ifrån Rebecka och företaget.

Om ni kikar in på @mediahousebyrf på instagram kommer ni att hitta många skojiga och matnyttiga inlägg. Läs tips om hur du får dina sociala medier att växa eller hur man skapar snygga storys! Det är inte alla företagare som delar med sig av så många bra tips och även är såpass transparent som Mediahouse By RF är.

Ännu en gång, stort grattis Rebecka på födelsedagen. Du är guld värd!💛

Kommentera