Grattis på morsdag

Grattis på morsdag får vi säga till alla mammor idag!

Jag gissar att det är fler ryttare än mig som har mycket stöd utav antingen en förälder eller en annan vuxen person som gör det möjligt för oss att satsa, främst som unga. Utan min mamma hade jag nog aldrig börjat rida, aldrig fått min första egna ponny och inte kunnat träna och tävla på den nivån jag gör. Tack tack tack, och grattis på morsdag ❤️

Akilles gjorde mig lycklig idag när han skötte sig prima på uteritten, ibland kan han bli ängslig när vi är ute själva men idag gick allt strålande bra. Vi red mest på grusvägar i alla gångarter och även i skogen. Det är perfekta grusvägar häromkring, idag valde vi den kuperade med mycket backar både upp och ned! Super att skritta upp för backarna för att låta bakbenen jobba ordentligt. Det blev en välförtjänt dusch efteråt och sen fick han även beta på ängen, kan det bli mer sommarkänsla än såhär?

Jag har inte satt planeringen inför kommande vecka än, jag hoppas att vi hinner få dressyrsadeln nästa vecka så att vi kan träna på som vanligt igen. Akilles känns väldigt fräsch i kroppen och min fot är på bättringsvägen, det är alltså bara sadeln som fattas 😉 Hoppas ni har haft en fin dag!

❤️

Kommentera